[01.05.2009] - Vom parasi Bucurestiul din nou. De aceasta data destinatia va fi 2 Mai, judetul Constanta. Pentru detalii click aici.


[04.04.2009] - Va avea loc a doua intalnire smartfan in parcarea din fata Academiei Militare, Bucuresti. Mai multe detalii aici.


[16.03.2009] - smartfan a fost prezent la Brasov in weekend-ul 13-15 martie. La distractia si plimbarile cu buburuzele nu a lipsit nici zapada.


[07.03.2009] - Prima intalnire smartfan a avut loc in Parcarea din Piata Constitutiei. Au fost prezente 22 buburuze.


[22.02.2009] - In urma unei intalniri in cafeneaua Serendipity din Bucuresti a luat fiinta smartfan.ro

Aici va prezentam locurile prin care am umblat, unde ne-a placut, acele locuri care ne-au facut sa ne simtim excelent.

Pensiunea Ingrid este situata langa Castelul Bran. Camerele complet utilate (fiecare camera are dus, TV si caldura), bucataria cu living enorm, foisorul de langa gratar o fac o alegere perfecta atat pe timp de iarna cat si pe timp de vara. Smartfan a fost aici, a facut gratar, s-a plimbat, a vizitat castelul si s-a bucurat de zapada pentru prima oara pe 2009.


Link: http://www.pensiunea-ingrid.info


Serendipity este oaza ta de liniste in mijlocul orasului.Aici gasesti ceaiuri dintre cele mai alese, prajituri gustoase si aromate, muzica si atmosfera de basm. Smartfan a fost aici si s-a simtit super bine, a baut ceai de iasomie si a mancat prajituri cu migdale.


Link: www.serendipity-tea.rosmartfan © 2009. Web Design by Free Templates Online. Privacy Policy